9-9-2023

Jaliala EssaÔdi en het Symbioceen
Kunstenaars zijn meesters in het visualiseren, verbeelden en overtuigen. Met hun werk vertellen ze verhalen die beklijven. Als kunstenaar en ondernemer onderzoekt Jalila EssaÔdi met haar team naar mogelijkheden om de verschillende vakgebieden natuur, samenleving en technologie met elkaar te verbinden. In haar BioArt Village, een broedplaats aan de rand van Eindhoven, staan nieuwsgierigheid en verbondenheid centraal.

geplaatst op www.sculpture-network.org

https://sculpture-network.org/en/page/67534/jalila-essa%C3%AFdi-and-the-symbiocene

lees meer

30-8-2023

David Bade en Tirzo Martha op ARTZUID
Tijdens de achtste editie van de Amsterdamse Sculptuur BiŽnnale ARTZUID kreeg het gelegenheidsduo Tirzo Martha en David Bade een opdracht voor het maken van een beeld; twee kunstenaars die al vaker met veel plezier samenwerkten.

Sculptuur BiŽnnale ARTZUID
19 mei t/m 24 september
www.artzuid.nl


lees meer

30-8-2023

Kunst en Klimaat Josua Wechsler
Kunstenaars zijn meesters in het visualiseren, verbeelden en overtuigen. Met hun werk vertellen ze verhalen die beklijven. Als beeldhouwer onderzoekt Josua Wechsler de verhouding tussen mens en natuur in zijn beelden. Hij wil zijn verwondering over de natuurlijke processen van groei en verval op ons overbrengen. Voor de BiŽnnale Noordwijk maakte hij een beeldengroep die bestaat uit vier staande varenbladeren.

BiŽnnale Noordwijk
21 maart t/m 21 augustus 2023
www.biennalenoordwijk.nl

lees meer

30-8-2023

Niek Hendrix en Marloes Roeper bij Roger katwijk
Galerie Roger Katwijk opent het galerieseizoen met solo-presentaties van Niek Hendrix en Marloes Roeper. Op de tentoonstelling is veel nieuw werk te zien.

Galerie Roger Katwijk / 9 september - 14 oktober
www.galerierogerkatwijk.com

lees meer