Actueel

12-2-2018

I'll explain on the way
De Britse kunstenaar Tim Ayres schrijft met een kwast woorden op het doek in zijn eigen handschrift. Alleen in een schemerige toestand komt het woord - nauwelijks leesbaar- tevoorschijn.

Roger Katwijk
17 febr t/m 17 mrt 2018
www.rogerkatwijk.com

lees meer

8-2-2018

Traces of Personal Presence
De tentoonstelling Traces of Personal Presence brengt kunstenaars samen die zich uiten op een manier welke verwant is aan archeologie. Ze maken onze groeiende en gedeelde interesses in de verscheidenheid aan culturele erfenissen- mede ontstaan door migratie en conflicten - zichtbaar.

twelve twelve Gallery
8 febr t/m 4 mrt 2018
www.twelvetwelve.gallery

lees meer

18-1-2018

LYXRY List 2018
Op basis van exposities, prijzen, publicaties en internationale ervaring heeft een internationaal panel onder leiding van Etienne Boileau voor het naslagwerk LXRY List 2018 een wereldwijde lijst gemaakt van 25 veelbelovende kunstenaars.

https://lxry.nl/product/lxry-list-2018/

lees meer

17-1-2018

Cross-overs in de kunst: Johan Tahon
Kunstenaars die de gebaande paden verlaten en het avontuur aangaan, ontwikkelen vaak spannende cross-overs. In een ver verleden volgde Johan Tahon beeldhouweronderwijs aan de Academie voor Beeldende Kunst in Gent. Tegelijkertijd werden hem op diezelfde academie de fijne kneepjes van het keramistenvak bijgebracht. Uit die mix zijn fascinerende, eigentijdse beelden ontstaan.Twee museale presentaties in ons land getuigen daarvan.

Beeldenmagazine 4 # 2017

lees meer