Actueel

26-10-2018

Cross-over Berndnaut Smilde
Berndnaut Smilde houdt zich voornamelijk bezig met het kunstmatige: hij forceert het landschap met zijn spectaculaire projecties, produceert vreemde geuren in bestaande ruimtes en hij maakt zinnenprikkelende wolken over de hele wereld.

Beeldenmagazine 3 # 2018


lees meer

1-10-2018


De papieren wandobjecten van Jae Ko vormen samen met de stalen beelden van Henny van der Meer een contrastrijk en zinderend geheel. Hier exposeren twee kunstenaars die vooral aandacht aan de materialiteit en structuur van hun objecten geven.

Galerie Roger Katwijk
20 okt t/m 10 nov 2018

lees meer

24-9-2018

Coming Home II
De ruimtelijke fotowerken van Willem van den Hoed bewegen de kijker tot observeren, analyseren en wegdromen. Zijn fotografische uitzichten vanuit grootstedelijke hotelkamers werken als een magneet op de beschouwer. Ze zijn samengesteld vanuit duizenden opnames die met veel precisie zijn genomen tot in elk detail.

Roger Katwijk
8 sept t/m 6 okt

lees meer

27-7-2018

Landscape remixed / Cassini
De zomertentoonstelling bij Roger Katwijk biedt een uitgelezen kans om kennis te maken met de fotografische landschappen van de Duitse fotograaf Georg Küttinger en de complexe schilderijen van Martijn Schuppers. Beide kunstenaars hanteren een grote mate van fantasie en vrijheid bij de uitvoering.

Roger Katwijk
24 juni t/m 28 juli

lees meer